Dit draag je bij koud lenteweer| Fashionchick

2022-08-14 07:34:42 By : Ms. Li Lucky

April doet wat hij wil. Een koude mei houdt het groen niet schadevrij. Vroeger wisten we het al, helaas worden we er nu weer aan herinnerd. De lente kan verraderlijk koud zijn. Wat trek je aan met dit koude lenteweer wanneer de zomerkleding in je kast je aan ligt te staren?

Voordat we onze hoop op de maand mei vestigen die ook nogal wisselvallig kan zijn, zijn er gelukkig stijlvolle oplossingen om alsnog het lente gevoel in onze outfits naar boven te halen. Met een beetje creativiteit kunnen we onze lentekleding snel aantrekken en is het niet nodig om te wachten tot het kwik boven de 20 graden stijgt.

Waarschijnlijk is de zomerjurk de eerste outfit die je aan zou trekken met warm weer. Goed nieuws! Door een lange/midi- zomerjurk te combineren met hoge laarzen bedek je je benen en behoudt je extra warmte. Door de zomerjurk net iets op of over je laarzen te laten vallen kan je de jurk dragen op een dikke panty of legging, mocht je die extra laag echt nodig hebben. Op deze manier blijft het een zomers geheel ondanks de warme onderlaag. Een andere stylish optie voor extra warmte is het combineren van de zomerjurk met een wollig, openvallend vest.

Marc O'Polo | Marc O'Polo

Mouwloze linnen jurk, met een zwierige A-lijn

Ba&Sh | de Bijenkorf

Beny mini tuniekjurk in linnenblend met rijgdetail

Ba&Sh | de Bijenkorf

Kiara off shoulder mini jurk van crêpe met volant

Maxi wikkeljurk met psychedelische print Camel Brown

Een short is in koud weer goed te combineren met een panty of legging zonder af te doen aan het zomerse gevoel. Een denim shorts of rokje gecombineerd met een basic top of trui met sneakers is een casual outfit die het op elke dag goed doet. Wanneer je geen zin meer hebt in de 50 shades of grey die we vaak dragen in de winter, kan je deze outfit altijd combineren met mooie, heldere kleuren in je accessoires. 

Marc O'Polo | Marc O'Polo

Short, van robuust organic cotton

Korte broek met dierenprint, model 'Sweetie'

High Waist Shorts Dames White

Onlromeo Reg Boyfriend Denim Short Dames Blauw

Marc O'Polo | Marc O'Polo

Paperbag-short, van katoen en linnen

Lang Denim Short Dames Blauw

Marc O'Polo | Marc O'Polo

Denim short model THEDA boyfriend mid waist, van een katoenmix

Een simpele manier om een ‘touch of spring’ toe te voegen aan je gehele outfit zonder kou te vatten, is het laten zien van je enkels. Een zomers gevoel maar zonder de kou! Een lange rok, een rok tot boven de enkels of een licht gekleurde driekwartbroek kunnen gecombineerd worden met sneakers op iets meer casual gelegenheden. De gehele outfit kan ook goed omgetoverd worden tot een formeler geheel door er een hak onder te dragen.

GSRR Eve 3D Mid Wide leg Jeans - Zwart - Dames

5-pocketsjeans CROPPED SLIM HIGH RISE

Broek met labelapplicatie, model 'Maron'

Buena Vista | Peek & Cloppenburg

Marc O'Polo | Peek & Cloppenburg

Marc O'Polo | Marc O'Polo

Blouse met motief en volumemouwen cropped, van LENZING™ ECOVERO™

Broek met labelapplicatie, model 'Maron'

Dit zijn de truien die je draagt met koud lenteweer

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook De tuniek, de perfecte comfy basic voor deze lente Stijladvies Lees ook Dit zijn de truien die je draagt met koud lenteweer Stijladvies Lees ook Zakelijke kleding die zoom-proof is Stijladvies Lees ook De trenchcoat: een klassiek icoon Stijladvies Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

De tuniek, de perfecte comfy basic voor deze lente

Dit zijn de truien die je draagt met koud lenteweer

Zakelijke kleding die zoom-proof is

De trenchcoat: een klassiek icoon

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.